vineri, 17 martie 2017

Rui Shen Oil - Tratament ejaculare precoce


Efectul acestui ulei minunat poate dura pana la 15 ore. Spune STOP ejacularii precoce!
Produsul numarul 1 mondial in tratarea ejacularii precoce. 

Rui Shen Oil solutia ejacularii premature solutia sexului de durata. Rui Shen Oil conceput special impotriva ejacularii precoce. Rui Shen Oil a fost dezvoltat pentru a ajuta oamenii in vederea imbunatatirii vietii sexuale. Produsul ajuta la atingerea unor erectii mai durabile și pentru a reduce numărul cazurilor de ejaculare precoce. Acest remediu natural pentru ejaculare precoce a fost testat și utilizat timp de mai mulți ani și a câștigat popularitate sporită, datorită eficienței sale de 99% si a componentei speciale. După testare, la unii bărbați actul sexual a durat cu 25 de minute mai mult decât performanța medie avuta anterior. Rui Shen Oil a fost proiectat special pentru a oferi oamenilor un control maxim prin reducerea sensibilității în zone foarte sensibile ale capului penisului. Un produs testat in timp care va prelungi erectia si va maximiza puterea de control a ejacularii.Combinarea ingredientelor pe bază de plante din soluție, stimulează organul sexual masculin, având o erecție si o rezistenta sexuala prelungită. Efectul poate dura până la 15 ore. Rui Shen Oil este foarte popular în rândul bărbaților în toate vârstele pentru a spori rezistența sexuală. Folosind Rui Shen Oil veti vedea automat o îmbunătățire a performanței sexuale.

 Cum să utilizați: Perie un strat subțire de lotiune pe vârful penisului 30 minute – 2 ore inainte de sex.

Este o loțiune pe bază de plante pentru uz extern.

Avertizare: Niciodată sa nu beți soluția și nici nu se aplică în mod excesiv. Se întrerupe utilizarea dacă apar iritații si acestea se maresc. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Compozitie: Radix Ginseng 30%, Rhizoma Polygonati (15%) Cortex Cinnamomi (15%) Semen Ziziphi Spinosae (10%) Radix Angelicae Dahuricae (8%) Radix Salviae Miltiorrizae (7%) Rhizoma Atractylodis (7%) Pure Water (8%)

NOTA! Rui shen e un produs relativ nou, dar in urma testarii de catre personalul nostru si de catre clienti, s-a constatat faptul ca e chiar mai bun decat vechiul suifan. Deci, nu riscati nimic, cu rui shen mergeti la sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu